Primul Atelier de Gătit al Învingătorilor ”înCerc”

25 February, 2020

Primul Atelier de Gătit al Învingătorilor ”înCerc”

 

Împreună înCercăm, împreună învingem, împreună sărbătorim!

 

atelier de gătit ”înCerc”

Acesta a fost motto-ul Atelierului de Gătit al Învingătorilor ”înCerc”, desfășurat în Ploiești sâmbătă, 22 februarie. Alături de familiile participante a fost doamna Gabriela Petre, nutriționist în echipa de specialiști a Programului. Dânsa ne-a ajutat cu rețete sănătoase iar ajutor de nădejde pentru cei mici în bucătărie a fost Cristian Paleologu, concurent MasterChef România sezonul 8.

Împreună am reușit să gătim un prânz sănătos și gustos!

Ne-am bucurat de beneficiile apei infuzate cu fructe, apoi ne-am delectat cu un sandwich gustos și ușor de realizat în orice bucătărie.

Desertul completează întotdeauna un prânz echilibrat si delicios. Am realizat un desert cu ingrediente simple și sănătoase, iar învingătorii au participat la o ștafetă pentru realizarea unei spume din albușuri de ou.

Cu voie bună, zâmbete, bucurie în suflete, satisfacție și recunoștință, am petrecut împreună câteva ore pline de distracție în familie, ne-am simțit bine și am reușit să gătim trei preparate delicioase!

 

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o. Vă asigurăm că vă suntem alături și pe viitor!

Felicitări, dragi Învingători!

 

 

Pentru mai multe sfaturi din partea echipelor de specialiști ”înCerc”, vă așteptăm în secțiunea Articole specialiști de pe www.in-cerc.ro

 

Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății