Roșii la tigaie cu ouă

19 June, 2019

Roșii la tigaie cu ouă este un preparat versatil, potrivit atât pentru un mic dejun târziu cât și pentru un prânz ușor, sănătos și rapid de preparat.

Nutriționistul Roxana Călescu ne dă detalii despre ingredientele necesare și modul de preparare a acestei rețete:

Roșii la tigaie cu ouă

INGREDIENTE:

  • 4 roșii de grădină
  • 2 ouă
  • o ceapă verde
  • o lingură de ulei de măsline
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE:

Se spală roșiile și ceapa verde și se taie bucăți. Se adaugă legumele în tigaie, împreună cu cele două ouă, sarea piperul și uleiul de măsline.

Pe parcursul preparării se amestecă în mod constant în mâncare. Preparatul este gata atunci când roșiile s-au înmuiat și ouăle au fiert în sosul de roșii.

 

Poftă bună!

 

Valori nutriționale

  • 163 kcal
  • 23,31 g carbohidrați
  • 7,3 g lipide
  • 11,4 g proteine

 

Citiți și:

 

Programul „înCerc” inițiat de Asociația Medicover are ca scop conștientizarea riscului de dezvoltare a diabetului zaharat de tip 2 la copii și urmărește îmbunătățirea stilului de viață al familiilor participante, în cele două orașe din România în care se desfășoară.

Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății