Salată pe băț

8 April, 2019

Poate una dintre cele mai ușoare, sănătoase și distractive salate pe care le putem face, salată pe băț propusă de nutriționist Gabriela Petre poate fi făcută, chiar de cei mici, în orice moment al anului și în orice combinație doriți.

Vă prezentăm mai jos modul de preparare și ingredientele necesare pentru această rețetă:

 

INGREDIENTE – pentru o frigăruie:

  • 2-3 ouă de prepeliță fierte
  • un ardei gras
  • 3 roșii cherry
  • 3 măsline verzi
  • o frunză de salată
  • un castravete mai mic
  • un băț de frigărui

 

INSTRUCȚIUNI:

 

Se curăță ouăle, legumele se taie cubulețe, astfel încât să poată fi puse pe băț. Foaia de salată se împăturește în patru.

În ordinea preferințelor, legumele se așează pe băț.

Poftă bună!

 

Valori nutriționale pentru o porție:

  • 114 Kcal
  • 7 g proteine
  • 7 g lipide
  • 4 g glucide

 

Citește și:

 

Dna nutriționist Gabriela Petre face parte din echipa de specialiști din Ploiești a Programului ”înCerc” și este alături de copiii și familiile înscrise în Program din 2018.

 

Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății