Sărbătorile de Paște sunt aproape, așa că, împreună cu echipa de nutriționiști a Programului ”înCerc”, venim în ajutorul vostru cu rețete sănătoase pentru masa de Paște, ușor de preparat chiar de către cei mici. Azi, nutriționistul Iulia Hădărean ne propune, pentru aperitiv, o rețetă de puișori din ouă fierte. Te invităm să descoperi ingredientele și modul de preparare pentru acest aperitiv:
INGREDIENTE:
ouă fierte întregi
măsline
morcovi
salată verde
INSTRUCȚIUNI:
Când fierbem ouăle pentru vopsit, se întâmplă ca unora să le crape coaja. Pe acestea, lăsați-le întregi și crestați în partea de sus albușul, astfel încât să se vadă gălbenușul. Pe gălbenușul expus, aplicați două cerculețe de măslină neagră, în formă de ochi, și o bucățică de morcov, în formă de cioc.
Puișorii astfel creați se așează pe un platou, pe un pat de salată verde.
Dna nutriționist Iulia Hădărean face parte din echipa de specialiști din Cluj-Napoca a Programului ”înCerc” și este alături de copiii și familiile acestora înscriși în Program din 2019.
[…] pascale de nutritionistul Iulia Hadarean care face parte din echipa de specialisti a Programului „inCerc” de Preventie a Diabetului Zaharat de Tip 2 si a Bolilor […]
Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății
[…] pascale de nutritionistul Iulia Hadarean care face parte din echipa de specialisti a Programului „inCerc” de Preventie a Diabetului Zaharat de Tip 2 si a Bolilor […]