Micul dejun este masa cea mai importantă a zilei. Nutriționistul Roxana Călescu ne propune o variantă ”altfel” pentru mic dejun: platou de brânzeturi cu ou și roșii.
Mai jos aveți detalii despre ce anume conține platoul cu brânzeturi:
INGREDIENTE:
30 g brânză brie
30 g brânză camembert
30 g brânză feta
un ou fiert
2 roșii
ulei de măsline
piper
MOD DE PREPARARE:
Se aleg felurile de brânză preferate (noi am ales brie, camembert și feta), se fierbe un ou, se spală 2 roșii. Pe un platou aranjăm brânza, roșiile tăiate felii, oul tăiat bucăți. Stropim cu ulei de măsline și piper.
Programul „înCerc” inițiat de Asociația Medicover are ca scop conștientizarea riscului de dezvoltare a diabetului zaharat de tip 2 la copii și urmărește îmbunătățirea stilului de viață al familiilor participante, în cele două orașe din România în care se desfășoară.
Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății