Platou de brânzeturi cu ou și roșii

16 May, 2019

Micul dejun este masa cea mai importantă a zilei. Nutriționistul Roxana Călescu ne propune o variantă ”altfel” pentru mic dejun: platou de brânzeturi cu ou și roșii.

Mai jos aveți detalii despre ce anume conține platoul cu brânzeturi:

Micul dejun

INGREDIENTE:

  • 30 g brânză brie
  • 30 g brânză camembert
  • 30 g brânză feta
  • un ou fiert
  • 2 roșii
  • ulei de măsline
  • piper

MOD DE PREPARARE:

Se aleg felurile de brânză preferate (noi am ales brie, camembert și feta), se fierbe un ou, se spală 2 roșii. Pe un platou aranjăm brânza, roșiile tăiate felii, oul tăiat bucăți. Stropim cu ulei de măsline și piper.

Se poate servi cu sau fără pâine.

Poftă bună!

 

Valori nutriționale

  • 352,7 kcal
  • 6,17 g carbohidrați
  • 26,04 g lipide
  • 22,81 g proteine

 

Citiți și:

 

Programul „înCerc” inițiat de Asociația Medicover are ca scop conștientizarea riscului de dezvoltare a diabetului zaharat de tip 2 la copii și urmărește îmbunătățirea stilului de viață al familiilor participante, în cele două orașe din România în care se desfășoară.

Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății