Platou rece pentru mic-dejun în ziua de Paște

11 April, 2019

Ce mâncăm la micul dejun în ziua de Paște? Nutriționistul Roxana Călescu ne vine în ajutor cu o sugestie de platou rece pe care să-l savurăm în dimineața de Paște.

Platou rece

INGREDIENTE:

  • 4 feli medii de drob
  • 5 bucăți de ceapă verde
  • 4 ridichi
  • 2 castraveți
  • 2 roșii
  • 7-10 măsline
  • 2 ouă fierte
  • 3 felii caș

INSTRUCȚIUNI:

Se aranjează toate ingredientele pe un platou și se servește micul dejun impreună cu familia și cei dragi.

Poftă bună!

 

Valori nutriționale pentru o porție (300 g):

  • 254,2 Kcal
  • 28,51 g proteine
  • 22,81 g lipide
  • 15,36 g carbohohidrați

 

Citește și:

 

Dna nutriționist Roxana Călescu face parte din echipa de specialiști din Ploiești a Programului ”înCerc” și este alături de copiii și familiile înscrise în Program din 2018.

 

Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății