[VIDEO] Reportaj ProTV – România, pe locul trei în Europa când vine vorba despre copiii supraponderali

3 April, 2019

A doua etapă a Programului ”înCerc” începe la Cluj-Napoca

Asistența Individuală Integrată, start în Cluj-Napoca: 400 de copii de clasa a V-a din Cluj-Napoca cu risc de dezvoltare a Diabetului Zaharat de Tip 2 au început consilierea individualizată, în cea de-a doua etapă a Programului ”înCerc”.

Programul ”înCerc” de Prevenție a Diabetului Zaharat de Tip 2 și a Bolilor Civilizației, unic în România, își propune să contribuie la scăderea riscului dezvoltării diabetului zaharat de tip 2 la copii. Lansat în septembrie 2017 la Ploiești, Programul ”înCerc” se desfășoară, din 2018, și în Cluj-Napoca, unde 45 de școli s-au înscris în program.

Susținerea familiilor clujene față de Programul ”înCerc” s-a făcut simțită încă din prima etapă, Analiza Complexă de Sănătate, când peste 60% dintre tutorii legali și părinți au fost de acord cu evaluarea non-invazivă a copiilor lor.

Echipa Stirile ProTV a realizat un reportaj, cu ocazia începerii celei de-a doua etape a Programului ”înCerc”, etapa de Asistență Individuală Integrată, la Cluj-Napoca, reportaj pe care vă învităm să-l urmăriți mai jos:

Puteți citi știrea aici: Programul ”înCerc”, metoda prin care vor fi ajutați copiii predispuși la obezitate

Citiți și:

 

Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății