Mic dejun sănătos – mini-omlete cu legume, la cuptor
4 October, 2019
Mic dejun sănătos – mini-omlete cu legume, la cuptor
Pentru un un mic dejun sănătos, nutriționistul Raluca Topan ne propune mini-omlete cu legume, preparate la cuptor.
Vă prezentăm mai jos modul de preparare și ingredientele necesare pentru această rețetă:
INGREDIENTE (pentru 12 bucăți):
100 g cașcaval
100 g ciuperci (proaspete sau din conservă)
100 g măsline
100 ml lapte
8 ouă
un ardei gras roșu
o legatură de pătrunjel
sare și piper
INSTRUCȚIUNI:
Într-o tavă pentru brioșe, unsă cu puțin unt, punem toate legumele, tăiate mărunt. Separat, amestecăm ouăle bătute cu laptele și turnăm peste legume. Ornăm cu cașcaval și dăm tava la cuptor pentru 20 de minute.
Mini-omletele le putem servi calde sau reci, după preferințe.
Dna nutriționist Raluca Topan face parte din echipa de specialiști din Cluj-Napoca a Programului ”înCerc” și este alături de copiii și familiile înscrise în Program din 2018.
Program realizat cu sprijinul
Ministerului Educației Naționale și Ministerului Sănătății